Bayern Münchenin entinen puheenjohtaja Uli Hoeneß ei pidä siitä, miten Liverpool ja Manchester United ovat toimineet keskikenttäpelaaja Thiago Alcântaran tavoittelussa.

Thiago, 29, on edustanut Bayernia seitsemän vuoden ajan ja kuuluu joukkueen avainpelaajiin, mutta häntä on viety viime viikkoina huhuissa Valioliigaan. Bayernin seurajohto on myöntänyt, että se odottaa tarjouksia Espanjan maajoukkuepelaajasta, jonka sopimus saksalaisseuran kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

– Tämä on vaikea tilanne, kommentoi Hoeneß Sport1:lle.

– Me pääsimme hiljattain yhteisymmärrykseen uudesta neljän vuoden sopimuksesta. Muutama päivä myöhemmin hän [Thiago] sanoi, että ”etsii uutta haastetta”. Mikä on täysin ok.

– Minusta hän on selvästi päässyt sopuun Liverpoolin tai Manchester Unitedin tai molempien kanssa. Nyt molemmat seurat bluffaavat, eikä kukaan ole ollut Bayern Müncheniin virallisesti yhteydessä.

– Minusta se on tyylitöntä. He yrittävät kiristää meitä odottamalla [siirtoikkunan] viimeiselle viikolle, jolloin he tekevät matalan tarjouksen.

– Siinä vaiheessa Bayernin on kysyttävä itseltään, lähteekö se siihen mukaan vai sanooko se pelaajalle, että hänen on jäätävä.