Olympique Lyonnais on hyväksynyt Aston Villan 17 miljoonan punnan (noin 18,4 miljoonaa euroa) tarjouksen laitahyökkääjä Bertrand Traorésta, kertoo Sky Sports.

Traoré, joka tuntee Aston Villan apuvalmentajan John Terryn heidän yhteisestä ajastaan Chelseasta, tulee suorittamaan lääkärintarkastuksensa birminghamilaisseurassa ensi viikon alussa.

25-vuotias burkinafasolainen sai viime kaudella vyöllensä lisää Mestarien liiga -kokemusta, kun hän pelasi yhteensä 32 ottelua Lyonille kaikki kilpailut mukaan lukien. Maaleja hän teki neljä ja syötti viisi.

Traorén tuottoisin ajanjakso Lyonille nähtiin kaudella 2017-18, kun hän onnistui peräti 17 kertaa maalinteossa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Traoré oli Chelsean kirjoilla vuodesta 2013 vuoteen 2017 ja pelasi yhteensä 16 ottelua lontoolaisseuran ykkösmiehistössä. Chelsea myi hänet Ranskaan 10 miljoonalla eurolla käytettyään häntä ensiksi lainalla Ajaxissa ja Vitesse Arnhemissa.

Aston Villa on jo rikkonut siirtoennätyksensä tänä kesänä hankittuaan Ollie Watkinsin Brentfordista 30,8 miljoonalla eurolla. Matty Cash siirtyi seuraan Nottingham Forestista sitä ennen 15,75 miljoonalla eurolla.

Aston Villa on myös lähellä hankkia maalivahti Emiliano Martínezin Arsenalista noin 22 miljoonalla eurolla. 28-vuotias argentiinalaistorjuja on jo suostunut seuran nelivuotiseen sopimustarjoukseen.