Danny Rosen ja Tottenhamin välit eivät aikoihin ole olleet parhaat mahdolliset. Vasemman laidan puolustuksessa ja keskikentällä työtään tekevä kolmikymppinen on kuitenkin ollut seuran kirjoilla jo vuodesta 2007 – siis käytännössä koko ammattilaisuransa.

Viime kauden lainalla Newcastlessa viettänyt ex-maajoukkuemies on harjoitellut pohjevammansa jälkeen Spursin alle 23-vuotiaiden kanssa.

Viime perjantaina Tottenham esitteli edustusjoukkueensa alkavan kauden pelinumerot yleisölle. Rose puuttui listalta kokonaan. Pelaaja itse ei The Athleticin mukaan ollut tietoinen pudottamisestaan, ennen kuin sai esittelyä seuranneelta tuttavaltaan puhelinsoiton asiasta.

José Mourinhon nokkimisjärjestyksessä kolme Tottenham-pelaajaa; Ben Davies, Ryan Sessegnon ja 18-vuotias Dennis Cirkin ovat Rosen edellä tämän tontilla.

Rosen ja Tottenhamin välistä sopimusta on jäljellä vielä vuosi, mutta hän on tehnyt selväksi, että haluaa pelata säännöllisesti. Tähän saattaa olla mahdollisuus esimerkiksi Serie A -seura Genoassa, jonka tiedetään olevan kiinnostuneita konkarin hankkimisesta.