West Bromwich Albion on vahvistanut hankkineensa 36-vuotiaan konkaripuolustajan Branislav Ivanovićin yhden vuoden mittaisella sopimuksella.

Ivanović, joka edusti Chelseaa vuosina 2008-2017, pelasi viimeiset kolme ja puoli vuotta FK Zenit Pietarin alakerrassa. Hänen sopimuksensa venäläisseuran kanssa tuli kuitenkin päätökseen tänä kesänä.

West Bromwich Albion

@WBA
Welcome to West Bromwich Albion, Branislav Ivanović ✍️🇷🇸

Ivanović voitti yhdeksän Chelsea-vuotensa aikana yhteensä kolme Valioliigan mestaruutta, yhden Mestarien liigan, yhden Eurooppa-liigan, kolme FA Cupia, yhden Liigacupin ja yhden Community Shiedin.

– Valioliiga on maailman paras sarja. Minun on koeteltava itseäni ja olen valmis haasteeseen. Olen todella iloinen palatessani Valioliigaan. Aion antaa joukkueelle kaikkeni, Ivanović kertoi WBA:n verkkosivuilla.

Ivanović on pelannut yli 260 ottelua Valioliigassa ja takonut niissä 22 maalia. Hän osaa pelata sekä oikean laitapuolustajan että topparin tontilla.

LUE MYÖS: Virallista: Pierre-Emerick Aubameyang pitkään jatkosopimukseen Arsenalin kanssa – kieltäytyi kahdesta siirtotarjouksesta

Ivanović on pelannut myös kahdessa MM-kisojen lopputurnauksessa Serbialle ja on maajuokkueensa eniten otteluita pelannut pelaaja 105 esiintymisen voimin.