Chelsean keskikenttäpelaaja Conor Callagher siirtyy täksi kaudeksi lainalle Valioliigan sarjanousijaan West Bromwich Albioniin.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Callagher, 20, liittyi Chelsean organisaatioon kahdeksanvuotiaana, muttei ole vielä debytoinut lontoolaisten ykkösmiehistössä.

Viime kauden hän vietti lainalla Mestaruussarjassa, ensimmäisen puolikkaan Charltonissa ja toisen Swanseassa. Callagher urakoi Mestaruussarjassa 45 ottelua, joissa hän teki yhteensä kuusi maalia ja syötti 11.

Carragher kertoo Albionin tiedotteessa, että hänen perässään oli useampikin seura Valioliigasta, mutta hän halusi West Bromwichiin.

– West Brom erottui joukosta viime kauden pelitapansa ansiosta. Pelasin heitä vastaan kaksi tai kolme kertaa ja pidin heidän pelitavastaan.

– Koin, että se sopisi minulle ja olisi paras vaihtoehto kehitykseni kannalta. Minusta tuntui, että se auttaisi minua nousemaan siksi pelaajaksi, joka haluan olla ja olen tyytyväinen, että siirrosta päästiin sopuun.

West Bromwich aloitti kautensa Valioliigassa 0-3-tappiolla Leicesteriä vastaan ja kohtaa seuraavassa ottelussaan Evertonin ensi lauantaina.

West Bromwich Albion

@WBA
We're delighted to welcome Conor Gallagher to The Hawthorns on a season-long loan from Chelsea ✍️