V Sportin jalkapalloselostajan Ville Kuusisen suosikkiseura Chelsea on ollut hurjana kesän siirtomarkkinoilla. Yli 200 miljoonalla uusia pelaajia ostanut seura voitti avausottelussaan Brightonin maanantaina. Nyt on Kuusisen mukaan kyseessä isomman kaliiperin ottelusta, kun Liverpool saapuu kylään Stamford Bridgelle.

– Kesällähän tämä ottelu päättyi Liverpoolin 5-3 voittoon, Kuusinen muistuttaa Valioliiga.com-sivustolle.

Ainekset runsasmaaliseen otteluun ovat selostajan mukaan nytkin tarjolla.

– Vaikka kumpikin joukkue voitti avausottelunsa, oli kummankin puolustuspelissä paljon ongelmia. On todella mielenkiintoista nähdä, kuin Frank Lampard joukkueensa evästää Liverpoolia vastaan. Brighton-ottelussa Chelsea valui aika alas, ja nosti linjaa vasta tunnin kohdalla. Kuinka tämä sitten peilaa Liverpoolin peliin, on todella kiinnostava nähdä, Kuusinen pohtii.

– Vastaavasti Liverpool prässää jatkuvasti korkealta, joten tuleekohan tästä kunnon hyökkääjien kilpajuoksut linjojen taakse, selostaja epäilee.

Kuusisen mielestä Chelsean ja Liverpoolin kohtaaminen on tulevan kierroksen herkkupala.

– Kyllä tässä itseäninkin jännittää ja innostuttaa, Kuusinen myöntää.

Liverpool matkustaa Stamford Bridgelle sunnuntaina. Ottelu Chelsea-Liverpool alkaa kello 18.30 ja sitä voi seurata V Sport kanavilta sekä Viaplay -palvelun kautta.