Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Leeds on hankkimassa toppari Diego Llorenten Real Sociedadista, kertoo Sky Sports.

Skyn tietojen mukaan neuvottelut puolustajan siirrosta ovat jo loppusuoralla.

Llorente, 27, on pelannut Sociedadissa 88 ottelua siirryttyään baskijoukkueeseen kolme vuotta sitten kasvattajaseurastaan Real Madridista kuudella miljoonalla eurolla. Hänellä on sopimuksessaan 50 miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta Skyn mukaan Leeds maksaa hänestä huomattavasti vähemmän.

Espanjalaistopparista tulisi siirtyessään Leedsin kuluvan siirtoikkunan seitsemäs hankinta. Jack Harrisonin, Joe Gelhardtin, Illan Meslierin, Robin Kochin ja Hélder Costan lisäksi Leedsiin on tänä kesänä liittynyt myös Llorenten maajoukkuekaveri Rodrigo Moreno, josta sarjanousija maksoi seurahistoriansa ennätyskorvauksen, 30 miljoonaa euroa.

Llorente debytoi Espanjan A-maajoukkueessa vuonna 2016 ja on tähän mennessä pelannut La Rojan paidassa yhteensä viisi ottelua.