Liverpool vahvisti viime viikolla hankkineensa Diogo Jotan Wolverhamptonista. Liverpool maksoi portugalilaislaiturista noin 45 miljoonaa euroa.

Ranskalaisen Le10Sportin mukaan Wolves neuvottelee parhaillaan Atléticon kanssa Thomas Lemarin siirrosta. Lemar saapui Atléticoon kaksi vuotta sitten, mutta on flopannut pahasti ja menettänyt samalla Diego Simeonen luottamuksen.

Atlético haluaa päästä epätoivoisesti 70 miljoonaa euroa maksaneesta Lemarista eroon, mutta ei ole saanut tähän mennessä varteenotettavia tarjouksia. Maailmanmestaruuden Ranskan paidassa muutama vuosi sitten voittanut Lemar tiedostaa, ettei saa peliaikaa Atléticossa alkavalla kaudella.

Tuttosportin mukaan Wolves on kiinnostunut myös Juventuksen Douglas Costasta. Costa on samassa tilanteessa kuin Lemar. Peliaika Juventuksessa jää varmuudella vähäiseksi.

Costan agentti Jorge Mendes on parhaillaan Englannissa neuvottelemassa pelaajan siirrosta. Mendes tunnetaan Wolvesin seurajohdon suurena ystävänä ja huippuagentti onkin tuonut useita pelaajiaan seuraan.