Leedsin päävalmentaja Marcelo Bielsa ei usko, että joukkueen uusi hankinta Diego Llorente tarvitsee kovinkaan paljoa aikaa sopeutua Valioliigaan. Argentiinalaisluotin mukaan 27-vuotias toppari saatetaan nähdä kentällä jo sunnuntain vieraspelissä Sheffield Unitedia vastaan.

Valioliigan nousijaseura vahvisti hankkineensa Llorenten Real Sociedadista torstaina, maksettuaan keskuspuolustajasta 25 miljoonan euron siirtokorvauksen. Espanjan maajoukkuemies istui penkillä koko sunnuntain ottelun Real Madridia vastaan, mutta pelasi täydet minuutit edellisen viikon tasapelissä Valladolidia vastaan.

– Minulla ei ole mitään fyysisiä mieltymyksiä muihin managereihin verrattuna, varsinkaan keskuspuolustajan tontilla, jossa juokset vähiten. Joten minusta hän on kykeneväinen pelaamaan. Hän oli jo pelaamassa Real Madridia vastaan, juuri ennen kuin sovimme siirrosta, Bielsa kertoi lehdistölle perjantaina.

– Joten, jos hän olisi voinut Real Madridia vastaan, niin sitten hän on myös valmis pelaamaan meille. Mutta se on totta, että viime viikko on ollut epätyypillinen hänelle.

[readmore from=Siirtouutiset]

Llorente saapui Leedsiin vietettyään viimeiset kolme kautta La Realin paidassa. Siinä ajassa Real Madridin kasvatti ehti pelata yhteensä 82 ottelua. Bielsan mukaan Llorente pystyy pelaamaan sekä vasemman että oikean puoleisena keskuspuolustajana, tai keskellä kolmen topparin linjaa.

– Hän on keskuspuolustaja, joka voi pelata Robin Kochin, Pascal Struijkin tai Liam Cooperin tontilla. Hän on tarpeeksi hyvä pelaamaan Valioliigassa sekä teknisesti että fyysisesti, Bielsa lisäsi.