Manchester United ja Lazio ovat avanneet siirtoneuvottelut Andreas Pereiran potentiaalisesta lähdöstä roomalaisseuran riveihin.

Laziolla on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja joukkueen uudeksi uudeksi keskikenttäpelaajaksi, kertoo pelaajasiirtoihin erikoistunut italialaistoimittaja Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Lazio have opened talks with Manchester United to sign Andreas Pereira. He’s considered as an ‘option’, negotiations with #MUFC have just started. 🔴 @SkySport #transfers

Pereira on vajonnut Manchester Unitedin nokkimisjärjestyksessä alemmas ja alemmas Bruno Fernandesin saavuttua seuraan tammikuussa 2020. Tällä kaudella 24-vuotias brassi ei ole ollut yhdessäkään ottelussa edes penkillä, eikä hän tiettävästi kuulu Ole Gunnar Solskjærin suunnitelmiin jatkossakaan.

Viimeisen kahden kauden aikana Pereira on kerännyt vyöllensä yhteensä 30 valioliigaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia. Yhden ottelun Brasilian maajoukkueessa pelannut Pereira on Unitedin kasvatti, mutta hänen aikansa Old Traffordilla näyttäisi tulevan nyt viimein päätökseen.