Evertonin manageri Carlo Ancelotti on todella vaikuttunut siitä, miten laitapuolustaja Séamus Coleman hoitaa rooliaan joukkueen kapteenina.

Irlannin A-maajoukkueessakin kipparina toiminut Coleman, 31, on edustanut Evertonia tammikuusta 2009 lähtien ja pelannut Toffeesin riveissä kaikkiaan 322 ottelua. Hänet on helppo nimetä yhdeksi Evertonin seurahistorian parhaista hankinnoista, sillä hänestä maksettiin aikanaan vain 70 000 euroa.

Ancelotti on valmentanut urallaan muun muassa Juventuksessa, AC Milanissa, Chelseassa, Paris Saint-Germainissa ja Bayern Münchenissä, joten kolminkertainen Mestarien liigan voittaja on väistämättäkin työskennellyt urallaan jalkapallon suurimpien tähtien parissa.

Italialaisluotsin kapteeneina on toiminut joitain lajin kaikkien aikojen legendoja, mutta Ancelottin mukaan Coleman ei jää heistä kipparin roolissa pätkääkään jälkeen.

– Séamus on pärjännyt todella hyvin, kommentoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Hän on kaikille esimerkki siitä, miten tulee käyttäytyä. Hänen asenteensa ja taistelutahtonsa… Hän osoittaa sen joka päivä.

– Minulla on ollut paljon kapteeneja urallani, mutta se tapa, jolla Séamus ilmaisee rakkautensa seuraansa kohtaan on huippuluokkaa. Hän on mahtava kapteeni.

– En halua unohtaa ketään, mutta hän on kapteenina samalla tasolla Paolo Maldinin, John Terryn ja Sergio Ramosin kanssa.