Fulhamin varapuheenjohtaja ja monitoimimies Tony Khan pahoittelee kannattajille joukkueen heikkoa alkua kaudelle ja lupaa hankkia uusia pelaajia.

Lontoolainen sarjanousija on hävinnyt kaikki kolme sarjapeliään tehden niissä yhteensä kolme maalia ja päästäen kymmenen. Fulham on vahvistanut puolustustaan muutamallakin kenttäpelaajalla ja maalivahti Alphonse Areolalla, mutta joukkue kaipaa yhä kuumeisesti uutta topparia.

Khan kertoi avoimesti sosiaalisessa mediassa, että topparin metsästys ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, ja pahoitteli joukkueen maanantaista 0-3-tappiota Aston Villalle.

– Lupaan uusia pelaajia ja parempia esityksiä tältä joukkueelta.

– Olemme yrittäneet hankkia keskuspuolustajia Wembleystä [nousukarsinnan finaalista lähtien]. Olen pahoillani, ettemme ole hankkineet vielä yhtään, sillä kaksi sai koronatartunnan, menetimme ilmaisen pelaajan, jonka luulimme jo tulevan ja lisäksi meillä oli ongelma neljännen topparin kanssa.

– Minun pitäisi ja aionkin pyytää anteeksi tuota esitystä. Olen pahoillani. Meidän kaikkien on tehtävä parempaa työtä.

– Kaikki tässä seurassa ovat paiskineet kovaa töitä viimeisen vuoden ajan noustaksemme Valioliigaan ja nyt meidän on tehtävä huomattavasti kovemmin töitä säilyäksemme sarjassa. Lupaan, että luvassa on parempia esityksiä kuin tänään.

Tony Khan

@TonyKhan

Tony Khan

@TonyKhan
I apologize to @FulhamFC supporters for our performance tonight. We’ve looked to add centre-backs since Wembley, I’m sorry we haven’t yet as 2 got COVID + we lost a Free we thought was close + had another issue with a 4th CB. I promise players in + better efforts from this squad.
I should + will apologize repeatedly for that performance. I’m sorry everybody. We all need to do a better job. Everyone at the club for the past year worked really hard to get the team up, & now we need to work significantly harder to stay up. I promise better efforts than today