AS Roma on halukas tuomaan Chris Smallingin takaisin Roomaan Manchester Unitedista.

Smalling pelasi roomalaisseurassa viime kauden lainalla. Parista loukkaantumisesta huolimatta homma toimi ja Smalling sai runsaasti vastuuta.

Smallingia on pitkin kesää huhuttu pysyvästi AS Romaan, mutta vielä ei sopua ole löytynyt seurojen välillä. Pelaajasiirtoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kertoo nyt, että AS Roma valmistelee uutta tarjousta ja että seura alkaa olla luottavainen sovun syntymisen suhteen.

Romanon tietojen mukaan uusi tarjous olisi suuruudeltaan yli 15 miljoonaa euroa, kun United haluaisi noin 20 miljoonaa. Lisäksi AS Roma haluaisi sisällyttää kauppaan Diogo Dalotin, mitä United taas ei halua. Kakkosvaihtoehtona AS Roma on Romanon mukaan kysellyt Timothy Fosu-Mensahin saatavuutta.

30-vuotias Smalling ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan. 22-vuotias Fosu-Mensah on saanut vastuuta 81 minuuttia ja 21-vuotias Dalot 90 minuuttia.

Aiemmin uutisoimme, että United on saamassa ylijäämäpelaajistaan kaupaksi Andreas Pereiran, jonka siirto Lazioon on nyt hyvin lähellä toteutumista.