Bayern Münchenin Michaël Cuisance ei siirrykään Leedsiin. Asiasta kertovat Sky Sports ja siirtomarkkinoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano.

Leedsin piti ostaa Cuisance 20 miljoonalla eurolla. Valioliigaseura oli sopinut keskikenttämiehen kanssa tiettävästi viisivuotisesta sopimuksesta. Enää oli jäljellä lääkärintarkastus – ja siihen siirto kariutui. Ainakin mikäli on uskominen Skyta.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, mitä lääkärintarkastuksessa ilmeni, mutta Skyn mukaan siirto ei nyt toteudu.

Samaa mieltä lopputuloksesta on Romano, mutta hänen mukaansa siirto kariutui seurojen väliseen erimielisyyteen. Romano twiittaa, että Leeds ja Bayern eivät lopulta päässeet yhteisymmärrykseen maksuaikataulusta eivätkä takaisinosto-optiosta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Michaël Cuisance-Leeds deal was done. Agreement reached, personal terms ok, player in Leeds to complete medicals, ‘goodbye’ by Rummenigge. But as per @Sky_MaxB, there’s been serious problems between the two clubs about terms of payment [also of the buy back clause]. ⚪️⛔️ #LUFC