Sheffield United on vahvistanut hankkineensa Rhian Brewsterin Liverpoolista pysyvällä siirrolla, tiedottaa seura virallisilla kotisivuillaan.

Mediatietojen mukaan Sheffield United maksaa Brewsterista 26 miljoonan euron siirtokorvauksen, mikä tekee hänestä seurahistorian kalleimman hankinnan.

20-vuotias englantilaishyökkääjä on allekirjoittanut vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen Bramalla Lanella, eikä Blades-manageri Chris Wilder voisi olla juurikaan tyytyväisempi hänen tuoreimpaan hankintaansa.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Rhian Brewster is a Blade. ✍️

– Meillä on kentän yläpäässä nyt yksi maan kuumimmista lupauksista Liverpoolista ja hänen kiinnittämisensä pysyvällä siirrolla on fantastinen asia meille kaikille, Wilder kommentoi seuran verkkosivuilla.

[readmore from=Liverpool]

– Hän herätti paljon kiinnostusta kesän aikana, minkä takia hänen seuraavasta seurastaan oli paljon spekulaatiota. Mutta hän oli meidän ykköskohteemme ja olen hyvin tyytyväinen siihen, että sain hänet joukkueeseemme.

Mediatietojen mukaan Liverpoolilla on takaisinosto-optio Brewsteriin seuraavan kolmen vuoden ajan. Lisäksi seura saa 15 prosenttia Brewsterin mahdollisesta seuraavasta siirtosummasta.

Brewster teki läpimurtonsa Englannin ammattilaiskentille viime kevään lainajaksolla, kun hän paukutti Swansealle 11 maalia 22 mestaruussarjaotteluun.