Evertonin hyökkääjä Moise Kean siirtyy täksi kaudeksi lainalle Ranskan suurseuraan Paris Saint-Germainiin. Sopimus ei sisällä osto-optiota.

Italian A-maajoukkueessa viidesti esiintynyt Kean, 20, siirtyi Evertoniin vuosi sitten kotimaansa jättiläisestä Juventuksesta 27,5 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole onnistunut täyttämään odotuksia Goodison Parkilla.

Debyyttikaudellaan Englannissa Kean pelasi 33 ottelua, joissa hän teki yhteensä kaksi maalia ja syötti yhtä monta. Alkaneella kaudella hän ehti pelata Evertonin paidassa neljä ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia, joista kummatkin tulivat liigacupissa alempien sarjatasojen joukkueita vastaan.

– Olen todella ylpeä ja iloinen, kun minusta tulee Paris Saint-Germainin pelaaja. Se on yksi maailman parhaista seuroista, kuten se osoitti viime kauden Mestarien liigassa pääsemällä loppuotteluun, kommentoi Kean PSG:n tiedotteessa.

Paris Saint-Germain

@PSG_inside
✍️❤️💙

Le @PSG_inside est heureux d’annoncer l’arrivée dans son effectif de Moise Kean.
Arrivé en provenance d’Everton FC, l’attaquant italien de 20 ans est prêté au club de la capitale jusqu’au 30 juin 2021. Ce prêt n’est pas assorti d’une option d’achat.