Euroopan TOP 5 -sarjoissa siirtoikkuna sulkeutuu tänään, maanantaina. Valioliigan osalta ikkuna sulkeutuu Suomen aikaa kello 01 maanantain ja tiistain välisenä yönä. Luvassa voi olla siirtojen osalta vauhdikas siirtoikkunan viimeinen päivä.

Valioliigassa siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa tiistaina kello 01 (Englannissa kello 23), johon mennessä kansainväliset siirrot täytyy olla rekisteröity. Siirtoikkuna jatkuu Valioliigassa vielä 15. lokakuuta saakka, mutta maanantain (5.10.) takarajan jälkeen voi tehdä vain kansallisia siirtoja. Eli valioliigajoukkueet voivat tehdä siirtoja English Football League -joukkueiden kanssa, eli Mestaruussarjan, Ykkösliigan ja Kakkosliigan joukkueiden kanssa. Valioliigajoukkueet eivät voi tehdä keskenään siirtoja enää 5. lokakuuta jälkeen.

Lisäksi siirtoja voi tehdä vapaina agenttina olevien pelaajien kanssa vielä 5. lokakuuta jälkeen.

Valioliiga.com seuraa erikoissivullaan siirtoikkunan viimeisen päivän tapahtumia reaaliajassa. Pääset LIVE-seurantaan tästä. Erikoissivu päivittyy itsestään kahden minuutin välein, ja live-seurantaan lisätään tuoreimpia tietoja sekä huhuja siirtomarkkinoilta.

– Deadline Day on aina huikea päivä. Tämänkertaisessa siirtoikkunassa Deadline Day voi tuoda mukanaan isojakin kauppoja, Valioliiga.comin toimituksen esimies Jaakko Perttilä ennakoi.

LIVE-SEURANTAAN!

Suurimmat nimet huhuissa

Tällä hetkellä yksi isoimmista nimistä siirtohuhuissa on Barcelonan Ousmane Dembélé, jota ollaan viemässä Manchester Unitediin. Siirrossa on toki vielä monta muttaa, kuten hyvin usein siirtoikkunan viimeisen päivän siirroissa on tapana. Barcelona on hankkimassa Lyonista Memphis Depayn, mutta siirron toteutumiseksi se tarvitsee kassaan tuloja Dembélén myynnistä.

Dembéléä on tarjottu Manchester Unitedille, joka on pitänyt Dembéléä yhtenä varavaihtoehtona Jadon Sancholle, joka ei näillä näkymin ole jättämässä Borussia Dortmundia. Barcelona haluaisi myydä Dembélén, mutta United haluaisi laiturin lainalle osto-option kera.

Lisäksi Unitediin on yhdistetty myös Edinson Cavani, joka on tällä hetkellä vapaana agenttina. Cavani on näillä näkymin siirtymässä Unitediin kahden vuoden sopimuksella. Siirron kanssa ei ole samanlainen hoppu kuin esimerkiksi Dembélén kanssa, koska Cavanin siirto voidaan rekisteröidä vielä siirtoikkunan umpeutumisen jälkeen, koska hän on ilman seuraa tällä hetkellä. Cavanin kohdalla kiire on oikeastaan vain Mestarien liiga -kokoonpanon kanssa. Seurojen täytyy ilmoittaa Mestarien liigan kokoonpanot lohkovaiheen otteluihin keskiviikkoon 6. lokakuuta klo 01 mennessä.

Tottenhamin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Dele Alli saattaa siirtyä vielä siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Spursin manageri José Mourinho on puhunut Delen tilanteesta avoimesti ja sanonut, että Delen on vaikea murtautua pelaavaan kokoonpanoon. Dele on huhujen mukaan siirtymässä PSG:hen.

Leeds on vahvistamassa joukkuettaan 23-vuotiaalla laiturilla Raphinhalla, jonka on tarkoitus tänään käydä lääkärintarkastuksessa. Raphinha on siirtymässä Leedsiin ranskalaisesta Stade Rennais’ta.

Chelsea käy tällä hetkellä neuvotteluja AC Milanin kanssa Antonio Rüdigerin lainasiirrosta. Milan haluaisi lainata Rüdigerin vuoden mittaisella lainasopimuksella.

Tässä vaiheessa aamupäivää on nähty jo Deadline Dayn ensimmäinen pelaajakauppa. Everton hankki 20 miljoonalla punnalla (22 miljoonalla eurolla) Norwichista keskuspuolustaja Ben Godfreyn.

LIVE-SEURANTAAN!