Chelsean keskikenttäpelaaja Tiemoué Bakayoko on siirtynyt kauden 2020-21 kattavalla lainasopimuksella Napolin riveihin, vahvistavat seurat verkkosivuillaan.

Bakayoko saapui Chelseaan AS Monacosta kesällä 2017 noin 40 miljoonan euron siirrolla. 26-vuotias leimattiin kuitenkin nopeasti floppihankinnaksi, joka ei ole onnistunut palaamaan Chelsean suunnitelmiin enää debyyttikautensa jälkeen.

Bakayoko vietti kauden 2018-19 lainalla AC Milanissa ja kauden 2019-20 lainalla AS Monacossa. Kumpikaan seura ei kuitenkaan hankkinut pelaajaa pysyvästi itselleen vakuuttavista suorituksista huolimatta.

Frank Lampard ei myöskään nähnyt hänelle mitään käyttöä Stamford Bridgellä, missä hänen sopimuksensa on voimassa vielä vuoteen 2022 saakka.

LUE MYÖS: Valioliigan nousijaseura teki lainatarjouksen Chelsean keskikenttäpelaajasta
LUE MYÖS: Chelsean huippulupaus sai ensimmäisen kutsunsa Englannin A-maajoukkueeseen – Raheem Sterling loukkaantumisen takia sivuun

PSG ja AC Milan olivat myös kiinnostuneita hankkimaan Bakayokon lainalle tänä kesänä, mutta lopulta Napolin tarjous oli Chelsean mielestä houkuttelevin. Lainasopimus ei tiettävästi sisällä osto-optiota.

Official SSC Napoli

@en_sscnapoli
🤝 | #Bakayoko completes move to #Napoli!

👉 sscn.it/f08234

Welcome to Naples, @TimoeB08! 👋

💙 #ForzaNapoliSempre