Kesän 2020 siirtoikkuna sulkeutui suurimmassa osassa Euroopan huippusarjoja viime yönä. Yksi harvoista poikkeuksista on kuitenkin Portugalin Primeira Liga, jossa siirtoikkunan takaraja koittaa vasta yli kahden viikon kuluttua, 25. lokakuuta.

FC Porto yrittää hänen hankkia vielä korvaajan Manchester Unitediin siirtyneelle Alex Tellesille, josta portugalilaisseura luopui maanantai-iltana noin 15 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Yksi Portugalin hallitsevan mestarin tavoittelemista pelaajista on Chelsean laitapuolustaja Emerson Palmieri, joka taistelee tällä hetkellä avauksen paikasta Marcos Alonson ja kesähankinta Ben Chilwellin kanssa. Chelsea on ollut pitkään halukas kauppaamaan joko Emersonin tai Alonson eteenpäin, sillä Frank Lampardilla ei ole käyttöä kaikille kolmelle pelaajalle.

[readmore from=Siirtouutiset]

The Telegraphin mukaan Emersonin potentiaalinen Porto-siirto on vielä hyvin alkuvaiheessa. Chelsea ja Porto ovat sen sijaan pidemmälle edenneissä siirtoneuvotteluissa keskuspuolustaja Malang Sarrin lainasiirrosta Estádio do Dragãolle.

Chelsea hankki 21-vuotiaan Sarrin ilmaisella siirrolla elokuun lopulla, kun hänen sopimuksensa OGC Nicen kanssa oli tullut päätökseen. Lontoolaisseura ilmoitti kuitenkin saman tien, että sen tavoitteena on lainata hänet eteenpäin suuremman vastuun perässä.

Porto on erittäin kiinnostunut nuoresta ranskalaislupauksesta, joka on jo tiettävästi suostunut siirtymään täksi kaudeksi kyseisen Mestarien liiga -joukkueen miehistöön.