Tottenham ei aio nimetä laitapuolustajaansa Danny Rosea joukkueeseensa Valioliigaan tai Eurooppa-liigaan, kertoo The Telegraph.

Rose, 30, neuvotteli kesällä siirrosta Italian pääsarjaseura Genoaan, mutta diili ei toteutunut, ja siirtoikkuna meni kiinni aiemmin tällä viikolla.

Hän voi vielä lokakuun 16. päivään asti siirtyä alemmalle sarjatasolle Englannissa. Muuten hän jää jumiin Tottenhamiin, jossa hänelle ei ole Telegraphin mukaan luvassa minkäänlaista roolia. Roselle ei annettu täksi kaudeksi edes pelinumeroa.

Seurojen on rekisteröitävä päivitetyt joukkueensa lokakuun 20. päivään mennessä. Tottenhamilla on vasemman laitapuolustajan paikalle jo Sergio Reguilón ja Ben Davies sekä lupaava oma kasvatti Dennis Cirkin.

Viime aikoina Rose on harjoitellut yksin tai Tottenhamin nuorisojoukkueiden kanssa odotellessaan tarjouksia muilta seuroilta. Hän vietti viime kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla Newcastlessa, joka hankki kesällä hänen sijastaan Jamal Lewisin Norwichista.

Englannin A-maajoukkueessa 29 kertaa esiintynyt Rose tienaa Tottenhamissa 65 000 euroa viikossa, ja hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen. Osapuolten olisi todennäköisesti neuvoteltava Roselle jonkinlainen korvaus, jos sopimus päätetään purkaa ennenaikaisesti.

Rose on edustanut Tottenhamia vuodesta 2007 lähtien ja pelannut lontoolaisseurassa kaikkiaan 214 ottelua.