Uruguaylaishyökkääjä Edinson Cavani on ollut Manchester Unitedin pelaaja vasta muutaman päivän ajan, mutta hän on ehtinyt jo miettiä, mitä hän tekee seurasta lähtiessään.

Cavani, 33, solmi siirtoikkunan viimeisenä päivänä Unitedin kanssa vuoden 1+1-vuotisen sopimuksen, joka takaa hänelle tiettävästi 11 miljoonan euron vuosipalkan.

Hän oli kesällä pitkään vapailla markkinoilla jätettyään kesäkuussa Paris Saint-Germainin, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 200 osumallaan. Cavani neuvotteli ennen Unitediin siirtymistä useiden seurojen kanssa.

Hän pohti myös paluuta Etelä-Amerikkaan, jossa hänet olisi mielellään ottanut vastaan Boca Juniors. Cavani kertoi ESPN:n haastattelussa, että hän keskusteli Bocan varapuheenjohtajan Juan Roman Riquelmen kanssa siirrosta Argentiinaan, mutta päätti jäädä vielä Eurooppaan.

– Roman kirjoitti minulle suurta kunnioitusta osoittaen. Hän halusi tietää, mitä minulle kuuluu ja tiedusteli tarkkaa palkkatoivettani. Me kävimme hyvin kunnioittavan keskustelun.

– Boca on jättiseura maailmalla. Jokainen jalkapalloilija haluaisi pelata siellä. Monet uruguaylaiset ovat pelanneet siellä. Jalkapallohistoriamme seuraaminen kiehtoo minua hieman.

Edi Cavani Official

@ECavaniOfficial
Very proud to be part of this great team and looking forward to wear this beautiful shirt.

Muy contento por formar parte de este gran equipo y ansioso de vestir esta hermosa camiseta.

#MUFC ❤️🔴 @ManUtd

– Minun ja Romanin keskustelussa käytiin läpi salaisuuksia. Niistä teidän on kysyttävä häneltä, jos hän haluaa kertoo niistä. Saamme nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Olisi todella hienoa pelata joku päivä Bocassa.

Cavani ei haluaisi palata Etelä-Amerikkaan vain jäähdyttelemään.

– Minulla on kahden vuoden sopimus Manchester Unitedin kanssa. Haluan tehdä parhaani täällä.

– En aio palata Etelä-Amerikkaan, kun minulla ei ole enää mitään annettavaa. Olen realistinen. Haluan pelata siihen asti, kun se tuntuu hyvältä. Pelaan nämä kaksi vuotta [Euroopassa] ja katson sitten, jatkanko vai palaanko Etelä-Amerikkaan.