Edinson Cavani on paljastanut, miten puhelinkeskustelu Ander Herreran kanssa auttoi häntä tekemään lopullisen päätöksen Manchester Unitediin siirtymisestä siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

PSG:n jättänyt uruguaylaiskärki allekirjoitti Manchester Unitedin kanssa vuoden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optio yhdestä lisäkaudesta. 33-vuotiasta konkarihyökkääjää yhdistettiin sitä ennen Atlético Madridiin, Benficaan ja jopa Leeds Unitediin.

Cavanin mukaan hän teki lopullisen päätöksen Unitedin tarjouksen hyväksymisestä sen jälkeen, kun hän oli keskustellut aiheesta puhelimitse Herreran kanssa.

Espanjalaispelaaja oli Cavanin joukkuetoveri PSG:ssä ja hän pelasi Old Traffordilla viisi vuotta ennen siirtymistä Pariisiin vuonna 2019.

– Juttelin paljon Anderin, sekä muiden joukkuetovereitteni kanssa – kuten Ángel Di Marían, jonka kanssa pelasin myös Pariisissa, Cavani kertoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

[readmore from=Edinson-Cavani]

– Siirron toteuttaminen oli jäämässä viime minuuteille saakka, joten soitin Anderille. Ihailen häntä suuresti hänen persoonansa takia, ja minulla oli sellainen tunne, että hänen sanansa auttaisivat minua tekemään päätöksen, kun pyysin häntä kertomaan vähän millaista Unitedissa on.

– Joten kyllä, se on totta. Kun olin jutellut Anderin kanssa, pääsimme seuran kanssa sopuun siirrosta. En ollut tuntenut Anderia pitkään, mutta me muodostimme läheisen ystäväsuhteen PSG:ssä, minkä takia olemme tänäkin päivänä todella hyviä kavereita.