Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes on nimitetty Kakkosliigassa pelaavan Salford Cityn väliaikaisvalmentajaksi seuran annettua maanantaina kenkää Graham Alexandrille.

Scholes, 45, toimi lyhyesti Salfordin väliaikaisluotsina myös viisi vuotta sitten. Viime vuonna hän valmensi seitsemän pelin verran Kakkosliigan Oldham Athleticia ja lähti läksimään vietettyään seurassa vain kuukauden. Eronsa syyksi Scholes kertoi sen, ettei hän saanut Oldhamin omistajalta Abdallah Lemsagamilta riittävän suurta kontrollia asioista. Nappulakengät naulaan ripustettuaan Scholes on lisäksi työskennellyt asiantuntijana BT Sportilla ja Sky Sportsilla sekä kolumnistina The Independentillä.

Koko pelaajauransa Manchesterissa viettänyt Scholes on yksi kuudesta Unitedin pelaajasta, jotka omistavat yhdessä 60 prosentin osuuden Salford Citystä. Hänen lisäksi Salfordin taustalla ovat David Beckham, Ryan Giggs, Nicky Butt, Gary sekä Phil Neville, ja loput seurasta omistaa singaporelainen liikemies Peter Lim.

Salford City on viiden ottelun jälkeen Kakkosliigassa viidentenä aloitettuaan kautensa kahdella voitolla ja kolmella tasapelillä.