Liverpool-legenda Jamie Carragher ei usko, että Jürgen Klopp solmii enää uutta jatkosopimusta Anfieldilla. Hänen mielestään saksalaisluotsi on kuitenkin jo jättänyt jälkensä Liverpoolin perintöön yhdessä seuran nykyisten omistajien kanssa.

10 vuotta sitten John W Henry ja Fenway Sports Group (FSG) ottivat Liverpoolin haltuunsa paljon parjatuilta Tom Hicksiltä ja George Gillettiltä. Kyseistä vallanvaihtoa pidetään yhtenä merkittävimpänä käänteentekijänä seuran historiassa.

Kloppin saapuminen lokakuussa 2015 oli toinen avainhetki Liverpoolille, joka on noussut takaisin Euroopan ja Englannin huipulle hänen käskytyksensä alaisena. 53-vuotiaan huippumanagerin sopimus Anfieldilla umpeutuu kuitenkin vuonna 2024, jolloin seurassa saatetaan etsiä taas uutta luotsia ykkösmiehistön peräsimeen.

[readmore from=Liverpool]

– Kyllä, minusta FSG on tehnyt hienoa työtä, Carragher kertoi Liverpool Echolle.

– He toivat seuralle sen ensimmäisen Valioliigan mestaruuden 30 vuoteen ja he ovat pitäneet Jürgen Kloppin täällä pidempään kuin missään muualla. En ole tosin varma, jääkö hän tänne sopimuksensa ylitse.

– Minulla on sormet ristissä sen puolesta, että seura voittaa vielä muutaman pokaalin ennen kuin Klopp tai FSG lähtee – oli tilanne mikä tahansa. Jossain vaiheessa näin tulee kuitenkin käymään.