Odion Ighalo on mielestään valmis ottamaan tilaisuuden vastaan ja hyppäämään Manchester Unitedin avaukseen lauantaina, kun joukkue matkustaa St James’ Parkille Newcastlen vieraaksi.

Ighalo saapui kaikkien yllätykseksi Old Traffordille viime tammikuussa, kun Ole Gunnar Solskjær tarvitsi helpotusta joukkueensa loukkaantumisongelmiin. 31-vuotias nigerialaiskärki teki vahvaa jälkeä Unitedin hyökkäyksessä ja ansaitsi itselleen jatkosopimuksen kauden 2020-21 puoliväliin saakka.

Anthony Martial, Marcus Rashford ja Mason Greenwood ovat kuitenkin sen jälkeen lukittaneet paikkansa Manchester Unitedin hyökkäyksessä, jätten Ighalon ulos Solsjkærin suunnitelmista. Shanghai Shenhuasta lainattu Ighalo on pelannut tällä kaudella vain yhdeksän minuuttia Valioliigassa.

Nyt Ighalolle on kuitenkin avautumassa harvinainen tilaisuus loistaa Manchester Unitedin paidassa ottelun avausvihellyksestä lähtien. Martial on pelikiellon takia ottelusta sivussa, eikä siirtoikkunan viimeisenä päivänä hankittu Edinson Cavani osallistu lauantain kamppailuun kotikaranteenin vuoksi.

[readmore from=Manchester-United]

– Olen valmis. Aina kun manageri tarvitsee minua, annan kaikkeni harjoituksissa, teen kovasti töitä ja odotan tilaisuuttani, jotta voin ottaa siitä kaiken hyödyn irti, Ighalo kertoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

– Varsinkin me, jotka jäimme maajoukkuetauon ajaksi tänne, olemme tehneet todella kovaa työtä harjoituksissa. Kaikki ovat huippukunnossa. Kun loput pelaajat palaavat maajoukkuekomennukselta, uskon meidän olevan hyvässä asemassa voittoa varten.

– Tiedän, että kauden alku ei ole sujunut hyvin, joten tavoitteenamme on potkaista kausi kunnolla käyntiin tänä viikonloppuna ja voittaa.