Valioliigan nousijaseura West Bromwich on vahvistanut hankkineensa Karlan Grantin salatulla siirtosummalla Huddersfield Townista.

23-vuotias Grant, joka teki viime kaudella 19 maalia Englannin Mestaruussarjassa, on allekirjoittanut peräti kuusivuotisen sopimuksen The Hawthornsilla. Lupaava keskushyökkääjä oli WBA-manageri Slaven Bilicin kohdelistan kärjessä kesän alusta saakka.

BBC:n mukaan WBA tulee maksamaan Grantista yhteensä 15 miljoonan punnan (noin 16,4 miljoonaa euroa) siirtokorvauksen. Korvaus on kuitenkin sovittu maksettavaksi erissä, jotka on jaettu osiin seuraavan kuuden vuoden ajalle.

Grant on WBA:n yhdeksäs pelaajahankinta tämän kesän siirtoikkunassa. Englantilaiskärkeä ennen seura on kiinnittänyt joukkueeseensa Grady Dianganan, Matheus Pereiran, Branislav Ivanovicin, Callum Robinsonin, Filip Krovinovicin, Conor Callagherin, Cedric Kipren ja David Buttonin.