Crystal Palacen manageri Roy Hodgson on vahvistanut, että seuran tuore hankinta Jack Butland on saanut koronavirustartunnan.

Butland siirtyi Selhurst Parkille kotimaisen siirtoikkunan viimeisenä päivänä viime viikolla. Palace maksoi hänestä Stoke Citylle noin miljoonan euron siirtokorvauksen.

27-vuotias englantilaistorjuja hankittiin lisäämään kilpailua Vicente Guaitalle ja Wayne Hennesseylle ykkösjoukkueen tolppien väliin. Hodgson on kuitenkin paljastanut, että Butland on kärsinyt tehtävässään aikaisen takaiskun koronaviruksen takia.

Butlandin kerrotaan viettävän karanteeniaan Lontoossa sijaitsevassa hotellissa.

–  Myönteinen asia on, että hänen vointinsa on hyvä, vaikka hän onkin pettynyt ja turhautunut, koska hän näkee tällä hetkellä ainoastaan hotellihuoneensa neljä seinää, Hodgson avasi seuran verkkosivuilla.

[readmore from=Loukkaantumiset]

Butlandin lisäksi Crystal Palace -hyökkääjä Jordan Ayew on positiivisen koronatestituloksen takia sivussa joukkueen kahdesta seuraavasta pelistä. Ayew teki viime kaudella enemmän valioliigamaaleja (9) kuin kukaan muu Palacen pelaaja.

Gary Cahill sai sen sijaan kovan tällin jalkaansa viime viikonlopun Brighton-tasapelissä, eikä topparin pelaaminen lauantain Fulham-ottelussa näytä todennäköiseltä. Hodgson uskoo entisen Chelsea-pelaajan olevan sivussa enintään viikon tai kaksi.