Sheffield Unitedin keskikenttäpelaaja John Lundstram on jättämässä seuran näillä näkymin ensi vuonna, kertoo Sky Sports.

Bladesin manageri Chris Wilder on tehnyt selväksi, että hän haluaisi pitää Lundstramin riveissään, mutta 26-vuotias engelsmanni ei ole tarttunut seuran jatkosopimustarjouksiin. Hänen nykyinen diilinsä päättyy tämän kauden jälkeen.

Neuvottelut uudesta sopimuksesta ovat jatkuneet yhdeksän kuukautta ja Sheffield United on jatkuvasti parantanut tarjouksiaan. Bladesin viimeisin tarjous oli linjassa muiden hiljattain solmittujen diilien kanssa, mutta Lundstram hylkäsi senkin. Näin ollen Sheffield United harkitsee hänestä ensi tammikuussa tarjouksia muilta seuroilta.

Lundstram voi tammikuun alusta lähtien neuvotella vapaasti ulkomaisten seurojen kanssa. Jos hän viipyy Sheffield Unitedissa ensi kesään asti solmimatta jatkosopimusta, Blades ei saa hänestä lainkaan siirtokorvausta.

Sky Sportsin mukaan hänen perässä ovat Burnley, Crystal Palace ja skotlantilainen Rangers.

Evertonissa jalkapallo-oppinsa saanut Lundstram on pelannut Sheffield Unitedissa 94 ottelua siirryttyään seuraan kesällä 2017 Oxford Unitedista. Tällä kaudella hän on ollut avauksessa Sheffield Unitedin jokaisessa Valioliiga-pelissä.