Kirjoitimme aiemmin Sky Sportsin uutisesta, jonka mukaan Sheffield Unitedin keskikenttäpelaaja John Lundstram ei mitä todennäköisimmin ole jatkamassa seurassa.

Lundstram on agentteineen hylännyt sheffieldiläisten tekemät jatkosopimustarjoukset. Manageri Chris Wilder haluaisi pitää englantilaispelaajan joukkueessaan, mutta kiinnostus jatkosopimukselle ei ole molemminpuolinen.

− Yksi vaihtoehto on, että hän luultavasti pelaa sopimuksensa loppuun meillä, mikä ei ole ideaalia seuran kannalta. Toisena vaihtoehtona me saamme hänestä vielä siirtokorvauksen tammikuun ikkunassa, Wilder pohdiskeli.

Lundstramin perässä ovat Skyn tietojen mukaan Burnley, Crystal Palace ja Skotlannin suurseura Rangers. Viimeinen vaihtoehto on herättänyt huomion myös Sheffield Unitedia tiiviisti seuraavalla SheffieldUnited.news-sivustolla.

Sivustolla nimittäin pyöriteltiin Lundstramista kantautuneiden uutisten jälkeen sellaista mahdollisuutta, että United antaisi Lundstramin osana vaihtokauppaa Rangersin suomalaistähti Glen Kamarasta.

Aihetta tekstissään pohtinut Lee Connor kirjoitti, että ”Blades” on ollut Kamaran kintereillä jo pitkään.

Connor lisäsi, että vaihtokauppa voisi olla hyvin mahdollinen siksikin, koska Rangers on Scottish Sun -lehden mukaan osoittanut aiemmin kiinnostusta juuri Lundstramiin.

− Chris Wilder haluaa uuden keskikenttäpelaajan Lundstramin lähtiessä, joten vaihto pitkään tavoiteltuun Kamaraan kävisi järkeen, Connor spekuloi.

Kirjoittaja kuitenkin huomautti, että Rangers pitää Kamaraa luultavasti selvästi Lundstramia arvokkaampana pelaajana, joten kauppa ei välttämättä toteutuisi yksi yhteen.

Kamaran sopimus Rangersin kanssa päättyy kesään 2023, mutta Huuhkajien huippupelaajan ympärillä on ollut jonkin verran huhuja siirrosta Valioliigaan.