Valioliigakierros potkaistaan käyntiin perjantaina, kun Wolverhampton saa Molineux´lle vieraaksi Crystal Palacen. Kummallakin on takanaan kaksi tappiotonta ottelua, joten perjantai-illasta voidaan odottaa tasaista.

Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen on katsonut ihaillen varsinkin Crystal Palacen manageria Roy Hodgsonia alkukauden aikana.

– Ikää alkaa olla, mutta eihän tyyliä voi ostaa, Kuusinen nauraa.

– Hodgson ei noussut kertaakaan penkiltään edellisessä matsissa. Antoi vain muutaman ohjeen apulaisilleen ja tuloksena vieraspinnat Fulhamista. Isännät pitivät palloa, Palace teki maalit, niin yksinkertaista se voi olla, Kuusinen kertoo.

Jos Crystal Palacen pelitapa on Selhurst Parkin peruskiveen hakattu 4-4-2, voi vastustaja Wolvesilta odottaa lähes varmuudella kolmen alakertaa. Muu ryhmityksen numerojärjestys onkin sitten kiinni tulkitsijasta.

– Vaikuttaa vähän siltä, että Wolves tulee pyörittämään palloa keskikentällä, mutta se ei ole Palacelle tai Hodgsonille uutta. Palace tarvitsee vain yhden mahdollisuuden, niin pallo on vastustajan maalissa. Ja useimmiten Louis Zahan toimesta, selostaja muistuttaa.

– Kaipa Wolves tässä suosikki on, mutta itse lähden hakemaan rohkeasti vierasvoittoa, ei se maailman suurin yllätys olisi, Ville Kuusinen päättää.

Wolves-Crystal Palace perjantaina 30.10. klo 22.00 alkaen V Sportin jalkapallokanavalla ja Viaplay.fi:ssä.