Liverpoolin toppari Rhys Williams on ollut yksi alkukauden komeetoista.

Williams, 19, debytoi Liverpoolin ykkösmiehistössä tällä kaudella ja esiintyi heti edukseen. Nuorukaiselle näyttäisi olevan luvassa vastuuta jatkossakin tähtitoppari Virgil van Dijkin loukkaannuttua.

Tällä viikolla Williams pelasi lyhyen ammattilaisuransa toistaiseksi suurimman ottelun, kun hän pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen Mestarien liigassa. Williams tahkosi täydet minuutit juurikin van Dijkin tontilla Liverpoolin voittaessa Atalantan vieraskentällä murskalukemin 5-0.

Lyhyessä ajassa pinnalle pompahtanut englantilaispuolustaja kertasi huikeaa alkukauttaan ja tavoitteitaan Liverpoolin sivuilla.

– Kyllä, toistaiseksi [se oli elämäni paras ilta]. Se ei tuosta juuri parane, kun voittaa Atalantan vieraissa 5-0. Olen ällikällä lyöty.

Williams myöntää, että kaikki on tapahtunut todella nopeasti.

– Toivoin kyllä mahdollisuutta, mutta en uskonut, että saisin näin hyvän mahdollisuuden! Olen iloinen siitä, että manageri luottaa minuun. Aion jatkossakin osoittaa olevani hänen luottamuksensa arvoinen.

– Haluan olla korvaamaton osa tätä joukkuetta, joka on täynnä mahtavia pelaajia. Tiedän, että siitä tulee vaikeaa, mutta olen valmis tekemään kaikkeni ja toivottavasti valmis suoriutumaan, kun saan mahdollisuuden.