Tottenham palasi Eurooppa-liigassa voittokantaan, kun se kaatoi vieraissa Ludogoretsin maalein 3-1. Spurs-manageri José Mourinho julkaisi omalla tilillään ottelun jälkeen kuvan, joka nauratti kovasti sosiaalisessa mediassa.

Tottenham esiintyi Bulgariassa huomattavasti paremmin kuin viikko sitten, jolloin Mourinhon miehistö koki yllättäen Royal Antwerpille 0-1-vierastappion. Ottelun jälkeen Mourinho kehui joukkueensa esitystä varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

– Aloitimme ottelun päättäväisesti, mikä oli iso ero Antwerp-otteluun nähden. Eli aloitimme hyvällä asenteella. Yritimme tappaa pelin ensimmäisellä puoliajalla. Se ei ollut kuitenkaan mahdollista vielä 2-0-tuloksella, koska 2-0-tilanne on yhä auki, mutta alku oli vahva ja teimme kaksi maalia ja osuimme tolppaan, Mourinho sanoi ottelun jälkeen BT Sportille.

– Dominoimme peliä täysin, enkä muista antaneemme yhtäkään vaarallista tilannetta vastustajalle. Se teki eron Antwerp-otteluun, Mourinho jatkoi.

Toisella puoliajalla Ludogorets kavensi ottelun, mutta Giovani Lo Celson 3-1-osuma ratkaisi pelin lopullisesti reilun tunnin kohdalla.

Ottelun jälkeen Mourinho julkaisi Instagramissa kuvan, jossa mies herkutteli sipsejä muoviastiasta hieman alakuloisena. Sipsien syömisestä on tullut tärkeä osa Mourinhon sosiaalista mediaa. Kuvatekstissä Mourinho avasi tilannetta seuraavasti:

– Kun voitat, mutta et pelaa erityisen hyvin.

Mourinhon Instagram-tili on herättänyt sosiaalisessa mediassa hilpeyttä.

– Mourinhon Instagram-tili on kirjaimellisesti meemitili, miljoonan seuraajan Footy Humour -tili arvioi.

Footy Humour

@FootyHumour
Mourinho’s Instagram is literally a meme account 😂😭😂

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

When you win but you don’t play especially well @pfcludogorets1945

Henkilön Jose Mourinho (@josemourinho) jakama julkaisu