Brasilian maajoukkuelegenda Cafu uskoo, että Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldista voi kehkeytyä vielä yksi maailman parhaista oikean puolen laitapuolustajista.

Alexander-Arnold, jolla on ikää vasta 22 vuotta, on pelannut jo yli 140 kilpailullista ottelua Liverpoolin ykkösmiehistössä. Englannin A-maajoukkuessa 12 ottelussa esiintynyt nuorukainen on voittanut lyhyen uransa aikana sekä Mestarien liigan että Valioliigan mestaruuden.

Alexander-Arnold on vielä kaukana parhaasta tasostaan, mutta Cafu on mielestään nähnyt tarpeeksi tietääkseen, miten pitkälle Liverpool-kasvatti voi urallaan yltää. Brasilian kanssa kahdet MM-kisat voittanut puolustajaikoni puhui Alexander-Arnoldin potentiaalista FIFA:n Qatar’s Road to 2022 -kanavalla.

[readmore from=Liverpool]

– Trent Alexander-Arnoldilla on uniikki persoona. Hän ei pelkää olla agressiivinen. Hän prässää, kuljettaa, syöttää, tekee maaleja. Hän on muodostanut persoonansa hyvin aikaisessa vaiheessa, ja se auttaa häntä nousemaan Valioliigan kärkikastiin, Cafu sanoi.

– Hänen on pidettävä kaikista positiivisista puolistaan kiinni, kuten hänen fyysisestä kunnostaan ja syöttötaidostaan. Sen lisäksi hänen on paranneltava keskityksiään vielä vähän.

– Maailmanmestarin titteli antaisi hänelle tietysti paikan historian parhaiden joukosta. Minulla oli tilaisuus voittaa kahdet MM-kisat ja pelata kolmessa finaalissa peräkkäin, mutta hän on nuori ja oikealla tiellä. Tulevaisuudessa, hän tulee olemaan yksi Englannin ja maailman parhaista oikeista laitapuolustajista.

AFC U23 Asian Cup Qatar 2024™

@Qatar2023en
🇧🇷 @officialcafu at 21 🤔
Or
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @TrentAA at 21 🤔

Brazil legend Cafu believes a standout showing at #Qatar2022 could place Trent Alexander-Arnold among the best right-backs ever 👀