Valioliiga tarjoaa todellisen makupalan ennen maaottelutauolle siirtymistään. Isänpäivänä klo 18.30 V Sportilla ja Viaplay.fi:ssä näkyvä Manchester City-Liverpool on varsinkin Citylle lähes pakkovoiton paikka.

Mikäli Liverpool saalistaisi pisteet Etihadilta, kasvaisi joukkueiden välinen ero jo kahdeksaan pisteeseen. Sitä voi pitää jo melkoisen ratkaisevana, vaikka kautta ei ole pelattu kuin neljäsosa.

Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen odottaa ottelua malttamattomana.

– Kiva nähdä, kuinka managerit otteluun lähtevät. Molemmilla joukkueilla kone on vielä kaukana rasvatusta, Kuusinen muotoilee.

Kuusinen hämmästelee Man Cityn alhaista maalimäärää alkukauden otteluissa.

– City on Valioliigassa tehnyt vain Leicester-tappiossa ja Wolvesia vastaan enemmän kuin kaksi maalia, joten hullua se on, mutta Guardiolana en ehkä maalintekokilpaan lähtisi.

Selostaja muistuttaa kotijoukkueiden olleen suosiollisia kyseisten joukkueiden kohtaamisissa.

– Viimeisistä kuudesta Valioliiga-kohtaamisista on tuloksena kaksi tasapeliä, loput neljä ovat menneet kotijengille. Käännänkin tämän Man Citylle tällä kertaa. Virgil van Dijkin puuttuminen ja työ, jota Liverpool on pisteiden eteen joutunut tekemään viime viikkoina alkaa painaa. Kun vielä lasketaan mukaan UCL-pelit viikolla, jossa City isännöi Olympiakosia, mutta Liverpoolilla oli pitkä matka Bergamoon, niin kokonaisrasitukseltaan City pääsi paljon helpommalla. Veikkaan, että City vie sunnuntain pelin lukemin 3-1, Ville Kuusinen ennakoi.

Man City-Liverpool sunnuntaina klo 18.30 V Sportilla ja Viaplayssä.