Manchester United on vahvistanut, että Marcus Rashford liittyy Englannin A-maajoukkueen vahvuuteen huomenna, torstaina.

Rashfordin osallistuminen marraskuun maajoukkuepeleihin näytti pitkään epävarmalta, sillä Ole Gunnar Solskjær paljasti hyökkääjän loukkaantuneen viime lauantain 3-1-voitossa Evertonia vastaan.

Tuoreiden tutkimusten jälkeen United on kuitenkin voinut todeta, ettei Rashfordin olkapäävamma estä häntä osallistumasta Englannin seuraaviin maajoukkuepeleihin.

Manchester Unitedin entinen puolustaja Wes Brown varoitti aiemmin tällä viikolla, että Rashfordin kannattaisi jättäytyä suosiolla pois maajoukkueesta saadakseen lepoa raskaan otteluruuhkan keskellä.

LUE MYÖS: Liverpoolille taas surkeita uutisia – keskuspuolustaja loukkaantui vakavasti maajoukkuetehtävissä

23-vuotias kärkimies on kuitenkin nyt päättänyt liittyä Gareth Southgaten miehistöön. Englanti pelaa torstaina ystävyysottelun Irlantia vastaan, jonka jälkeen se kohtaa Belgian ja Islannin Nations Leaguessa.

– Hän haluaa pelata. Hän on nyt yksi joukkueen johtohahmoista, Brown kertoi United Dailylle tiistaina.

[readmore from=Manchester-United]

– Mutta kun kärsii tällaisista pienistä loukkaantumisista tällaisen ottelumäärän keskellä, on ne hoidettava kunnolla pois alta. Englanti ja Southgate haluavat hänen kuitenkin pelaavan.

– Olen varma, että lääkintäjoukot laittavat hänet pelikuntoon, vaikka hän tuntisi vielä vähän kipua [olkapäässään].

– Fiksuinta olisi, ettei hän menisi ollenkaan maajoukkueen mukaan, vaan keskittyisi kuntoutumiseen ja lepäämiseen. Se auttaisi varmasti Unitedia.