Crystal Palacen kapteeni Luka Milivojević on antanut positiivisen koronatestituloksen, vahvistaa lontoolaisseura verkkosivuillaan.

Milivojević, 29, palautti positiivisen testituloksensa ollessaan maajoukkuetehtävissä Serbian kanssa. Keskikenttäpelaaja jää täten sivuun Serbian kahdesta Nations League -ottelusta Unkaria ja Venäjää vastaan.

Palacen mukaan Milivojevićin tartunta on oireeton. Pelaaja ei kuitenkaan saisi osallistua joukkueen seuraavaan Valioliiga-otteluun Burnleya vastaan, vaikka hän antaisi negatiivisen testituloksen ennen sitä.

Milivojević sai suoran punaisen kortin Wolverhamptonia vastaan lokakuun lopulla ja saa palata pelikentille vasta 5. joulukuuta pelattavaan otteluun West Bromwichia vastaan.

Crystal Palacelle koronatartuna ei ole ensimmäinen laatuaan. Hyökkääjä Jordan Ayew ja maalivahti Jack Butland ovat myös joutuneet seuraamaan joukkueen otteluita kotikaranteenista tällä kaudella.

Crystal Palace F.C.

@CPFC
Luka Milivojevic has tested positive for Covid-19 whilst on international duty with Serbia.

As a result, he will remain in self-isolation in Serbia in accordance with current laws. Luka is currently well and asymptomatic.

👊 Get well soon, Luka!

#CPFC

Juttua muokattu 12.11.2020 kello 17:27 – Milivojevićin pelikielto.