Liverpool-manageri Jürgen Kloppin pitäisi kokeilla Jordan Hendersonin peluuttamista topparin roolissa, sanoo seuran entinen maalitykki John Aldridge.

Liverpool sai lisää jobinpostia tällä viikolla, kun Joe Gomez kärsi vakavan polvivamman Englannin harjoituksissa. Viime sunnuntaina Manchester Cityä vastaan pelannut toppari joutui tänään polvileikkaukseen ja on sivussa useita kuukausia.

Gomezin lisäksi Liverpoolin alakerrasta puuttuvat tällä hetkellä huipputoppari Virgil van Dijk, laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold sekä puolustuksen sydämessä ajoittain esiintynyt Fabinho.

Liverpool kohtaa seuraavassa valioliigaottelussaan Leicesterin Anfieldilla. Aldridge ei ole täysin varma, onko seuran akatemiakasvateista pysäyttämään Jamie Vardyn kaltaista maaliruiskua, minkä vuoksi kapteeni Henderson voisi olla käypä vaihtoehto keskuspuolustajan tontille.

– Meillä on tietysti joitain nuoria pelaajia, jotka voisivat hypätä tilalle, mutta kaikella kunnioituksella heitä kohtaan, tällä tontilla pelaajalta vaaditaan myös kokemusta, Aldridge kertoi Sky Sportsille.

[readmore from=Liverpool]

– Kohtaamme seuraavaksi Leicesterin, jolta löytyy Jamie Vardy kärjestä. Hän on aivan uskomaton tällä hetkellä.

– Aikooko Klopp peluuttaa nuoria pelaajia? Olisiko Jordan kykeneväinen hoitamaan homman? Vardy on aivan uskomattomassa vireessä ja se on hieman pelottavaa. Hyökkäyssuuntaan Liverpool on onneksi aivan eri luokkaa.

– Jos olisin Vardyn saappaissa ja vastassani olisi nuoria toppareita… Sanonpahan vain, että hän olisi hankala vastus näille nuorukaisille. Se tapa miten hän irtoaa puolustajista ja juoksee leveälle, minne he eivät halua joutua…

– Hän on näiden asioiden mestari tällä hetkellä, hän on maan paras keskushyökkääjä – parempi kuin Harry Kane. Tämä on iso pulma Jürgenille. Itse valtisisin Jordan Hendersonin, mutta aina kun hän on antanut nuorille pelaajille tilaisuuden, he ovat kyllä pelanneet hyvin.