Ranskan A-maajoukkue koki nöyryyttävän tappion keskiviikkona Suomella maalein 0-2. Manchester Unitedin Paul Pogba kantoi Suomea vastaan kapteeninnauhaa, mutta esitys ei ranskalaislehtiä miellyttänyt.

L’Équipe sekä France Football antoivat tuttuun tapaan arvosanat Ranskan ja Suomen pelaajille. Pogban sai arvosanaksi molemmilta lehdiltä kolmosen, kun asteikko on 1-10. Pogba oli katsomassa paraatipaikalta, kun Onni Valakari tykitti komean laukauksen vasempaan ylänurkkaan. Pogba puolusti tilanteessa lepsusti.

Ranskan joukkueen huonoimmat arvosanat sai Tottenhamin Moussa Sissoko, joka pelasi keskikentän oikealla laidalla. Sissoko sai molemmilta lehdiltä arvosanaksi kakkosen. Chelseassa vähälle peliajalle tällä kaudella jäänyt hyökkääjä Olivier Giroud sai myös heikot arvosanat. L’Équipe antoi Giroud’lle kakkosen ja France Football kolmosen.

Ranskan arvosanat (France Football/L’Équipe)

Mandanda 4/4
Dubois 4/4
Zouma 5/4
Lenglet 4/3
Digne 5/6
Sissoko 2/2
N’Zonzi 3/3
Pogba 3/3
Thuram 6/5
Giroud 3/2
Ben Yedder 4/4

Huuhkajien pelaajat saivat huomattavasti paremmat arvosanat. Englannissa pelaavista suomalaispelaajista parhaan arvosanan sai Brentfordin Marcus Forss, jolle molemmat ranskalaislehdet antoivat arvosanaksi 7. Forss iski Suomen avausmaalin varmalla viimeistelyllä.

Leedsiin huhuiltu Onni Valakari sai myös molemmilta lehdiltä arvosanaksi 7. Forss ja Valakari pelasivat debyyttiään A-maajoukkueessa.

Mestaruussarjassa pelaavan QPR:n laitapuolustaja Niko Hämäläinen pelasi täydet minuutit vasempana wingbackina. Hämäläinen sai arvosanoiksi 6 ja 5.

Kehuja keräsi myös urallaan Englannissa Brentfordia ja Cheltenhamia edustanut Daniel O’Shaughnessy, joka edustaa nykyisin HJK:ta. Toppari sai arvosanoikseen 7 ja 6.

Suomen arvosanat (France Football/L’Équipe)

Joronen 6/6
O’Shaughnessy 7/6
Ojala 6/6
Väisänen 5/6
Hämäläinen 6/5
Kauko 6/5
Schüller 7/7
Valakari 7/7
Niskanen 5/5
Karjalainen 6/6
Forss 7/7