Brittilehti Daily Mail uutisoi, että Euroopan jalkapalloliitto UEFA ja Englannin jalkapalloliitto FA käyvät parhaillaan neuvotteluja ensi kesän EM-kisojen järjestämisestä Isossa-Britanniassa.

EM-kisat on ollut tarkoitus järjestää useassa isäntäkaupungissa ympäri Eurooppaa. Alkuperäisessä suunnitelmassa kisakaupunkeja ovat muun muassa Englannin Lontoo ja Skotlannin Glasgow.

Daily Mailin tietojen mukaan on kuitenkin mahdollista, että kisat annetaan koronaviruksen aiheuttamien ongelmien takia Isoon-Britanniaan, jolloin kisoissa voisi olla kolme isäntäjoukkuetta: Englanti, Skotlanti ja myös lopputurnaukseen yltänyt Wales.

Aikaisemmin on raportoitu, että UEFA pohtii EM-turnauksen antamista Venäjälle. Daily Mail kirjoittaa nyt, että tämä vaihtoehto on alkanut näyttää epätodennäköiseltä.

Daily Mail lisää, että UEFA elättelee toiveita siitä, että kisoissa voisi olla runsaasti yleisöä. Tämä edellyttää tietysti sitä, että ihmisiä päästään pian rokottamaan. Täysiä stadioneita ei uskalleta vielä odottaa, mutta runsaslukuinen katsojamäärä on toiveissa.

Daily Mailin uutiseen pitänee suhtautua silti tietyllä varauksella, sillä UEFA mitä todennäköisimmin keskustelee useammasta eri vaihtoehdosta EM-lopputurnauksen järjestämiseksi, sillä koronaviruksen takia liitolla täytyy olla valmiina monia erilaisia suunnitelmia.

Muokattu kello 12.24: Korjattu isäntäkaupunkia.