Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson kärsii takareisivammasta. Robertson ei tämän takia osallistu Skotlannin sunnuntaiseen Nations League -otteluun Slovakiaa vastaan.

Robertson loukkasi takareitensä torstaina, kun Skotlanti voitti dramaattisessa EM-jatkokarsintaottelussa Serbian edetäkseen ensi kesän EM-kisoihin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
CONFIRMED: Andy Robertson misses Scotland's match against Slovakia with a hamstring injury 🤕

Liverpool's entire back four is injured 😳

Ottelun jälkeisessä haastattelussa Robertson sanoi, että hän tunsi kipua takareidessään pelin loppuhetkillä. Skotlannin päävalmentaja Steve Clarke vahvisti 26-vuotiaan loukkaantumisen sunnuntaina, eikä nimennyt häntä lainkaan joukkueensa kokoonpanoon.

[readmore from=Liverpool]

Liverpool-manageri Jürgen Klopp tulee tarkkailemaan Robertsonin pelikuntoa ensi viikonlopun valioliigakierroksen alla. Saksalaisluotsi toivoo, että hänen avainpelaajansa toipuu huolestuttavasta vaivasta ajoissa.

Kloppin alakerrasta puuttuvat tällä hetkellä jo vakavista polvivammoista kuntoutuvat Virgil van Dijk ja Joe Gomez, sekä lihasvammoista kärsivät Trent Alexander-Arnold ja Fabinho.

Eilen Egyptin jalkapalloliitto puolestaan vahvisti, että Mohamed Salah on antanut positiivisen koronatestituloksen. Selvää siis on, että Liverpool lähtee ensi viikonlopun Leicester-otteluun hyvin siipirikkoisena, palasi Robertson ajoissa tai ei.