Derby Countyn väliaikainen valmentajatiimi, johon sisältyy myös joukkueen kapteeni Wayne Rooney, on ottamassa ohjat Mestaruussarjan vierasottelusta Bristol Cityä vastaan lauantaina.

Rooney, Liam Rosenior, Shay Given ja Justin Walker asetettiin väliaikaisesti Derby Countyn ruoriin hollantilaisvalmentaja Phillip Cocun viime viikonlopun potkujen jälkeen.

Derby, joka lepää tällä hetkellä sarjataulukon pohjalla, on vahvistanut etsivänsä Coculle vakituista korvaajaa. Etsintään vaikuttaa kuitenkin Sheikh Khaledin lähestyvä vallankaappaus.

Sheikh Khaled on Manchester Cityn omistaja Sheikh Mansourin serkku, eikä Cocun vakituista seuraajaa tulla palkkaamaan ennen kuin omistajanvaihdos on virallisesti suoritettu.

[readmore from=Wayne-Rooney]

Rooney ja Rosenior omaavat tarvittavat valmennusluvat toimiakseen myös vakituisesti Derbyn peräsimessä, mutta tällaista ratkaisua ei pidetä kovinkaan todennäköisenä.

Ensimmäistä kertaa apumanagerin asemaan noussut Rooney on pelannut Derbylle tällä kaudella kahdeksan ottelua Mestaruussarjassa. Aiemmin pelaajavalmentajana toimineella 35-vuotiaalla on siis tilaisuus nimetä itsensä hyökkäykseen lauantain otteluun.

Lähde: BBC