Jorginhon siirto pois Chelseasta on ollut korteissa jo pidempään; Italian maajoukkuemies ei kuulu Frank Lampardin lempilapsiin. Edellisen Blues-käskijän, Maurizio Sarrin kohdalla tilanne on jotakuinkin päinvastainen. Keskikenttäpelaaja-valmentaja -kaksikko on tehnyt yhdessä hyvää jälkeä niin Empolissa, Napolissa, kuin Chelseassa.

Brasilialais-italialaisen pelaajan agentti Joao Santos sanoo, että tämä saattaisi kantaa jo nyt Juventuksen paitaa, mikäli Sarri ei olisi saanut seurasta lähtöpasseja ensimmäisen kautensa jälkeen.

– Me odotamme nähdäksemme, minne hän menee seuraavaksi, Santos sanoo viitaten Sarriin, joka on yhä vailla työpaikkaa.

– Lähes kaikki Italian maajoukkuepelaajat ovat Serie A:ssa, mutta hänen tiensä vei Lontooseen. Jos Sarri olisi pysynyt Juventuksessa, hän olisi kenties siellä, agentti jatkoi Calciomercatolle.

– Jorginholla on henkilökohtainen ja ammatillinen side valmentajan kanssa. Katsomme minne Sarri menee, ja jos se on iso seura Italiassa, Jorginho saattaa seurata perässä.

28-vuotias pelaaja on saanut Lampardilta minuutteja tämän kauden Valioliigassa yhteensä 450, ja onnistunut maalinteossa kolmesti.