West Ham -hyökkääjä Pablo Fornalsin mukaan lontoolaisseuran tulisi tavoitella tällä kaudella Eurooppa-liigaan oikeuttavia sijoja joukkueen vahvan alkukauden jälkeen.

West Ham nappasi jopa yllättävän vakuuttavat voitot Wolverhamptonista ja Leicesteristä, ennen kuin se vei pisteen sekä Tottenhamilta että Manchester Cityltä ennen maajoukkuetauon alkua. Tällä hetkellä Hammers on Valioliigan sarjataulukossa 11. sijalla.

Manageri David Moyes on onnistunut lisäämään johdonmukaisuutta ailahdelleen joukkueensa esityksiin ja nostanut sen kauas pois viime kaudella tutuksi tulleesta putoamistaistelusta. Silloin sijoitus oli 16:s.

Fornalsin mielestä West Hamin tulisikin ottaa hyvästä vireestään kaikki irti ja kääntää katseet itsevarmasti kohti taulukon yläpäätä.

– Olemme ottaneet ison askeleen eteenpäin taistellessamme uskomattomien joukkueiden kanssa viime peleissä ja ansainneet sen myötä mukavan paikan sarjataulukosta. Mutta meillä on tarpeeksi laatua ja uskoa jatkaa nousua ylöspäin, Fornals kertoi.

LUE MYÖS: Nähtiinkö Valioliigassa kaikkien aikojen surkein rangaistuspotku? Manageri raivoissaan: ”Ei noin voi laukoa”

– Kun pelasin Villarrealissa, selvisimme ensimmäisellä kaudellani Eurooppa-liigaan. Se on uskomaton fiilis päästä pelaamaan eurokilpailussa ja taistelemaan joistain pokaaleista. Ottaen nyt huomioon meidän viime vuodet, meidän on ensin päästävä mahdollisimman nopeasti 40 pisteeseen ja jatkettava sen jälkeen unelmointia.

[readmore from=West-Ham]

– Meidän on unelmoitava, sekä jatkettava taistelua ja kovaa työntekoa. Näin me voimme yltää todella hyvälle sijalle kauden loppuun mennessä.

Muutamaa hukattua huipputonttia lukuun ottamatta Fornals on ollut erinomaisessa vireessä tällä kaudella. 24-vuotias espanjalaistaituri on tehnyt ja alustanut kaksi maalia kahdeksaan valioliigaotteluun.

Lähde: London Evening Standard