Chelsea hankki Kepa Arrizabalagan Athleticista kesällä 2018.

Chelsea maksoi Kepan 80 miljoonan euron ulosostopykälän ja baskivahti siirtyi Lontooseen.

Maailman kalleimmaksi maalivahdiksi siirtosummansa myötä tullut Kepa on epäonnistunut Chelseassa. Espanjalaisvahti on tehnyt lukuisia virheitä ja siten menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Frank Lampardin alaisuudessa.

Viime kauden lopussa Lampard peluutti Willy Caballeroa avauskokoonpanossaan ja kuluvaksi kaudeksi Edouard Mendy saapui Rennesistä Chelsean veräjänvartijaksi.

Chelseassa vuosina 2015-17 pelannut Asmir Begovic luottaa edelleen siihen, että Kepa nousee vastoinkäymisistään huolimatta omalle tasolleen – kävi se sitten Chelseassa tai muissa maisemissa.

– Kepan on oltava henkisesti vahva, koska tällaista maalivahtien elämä on. Hänen tilanteensa käy sääliksi, koska hän on tehnyt loistavia torjuntoja. Suuren rahamäärän käyttäminen uuteen hankintaan ei merkitse sitä, että se uusi pelaaja onnistuisi heti, Bournemouthia edustava maalivahti muistutti.

– Jokaisessa pelaajasiirrossa on monta yksityiskohtaa, joiden on toimittava. Mielestäni Kepa voi mahdollisesti osoittaa ihmisten olleen väärässä hänen suhteen. Kepa on todella hyvä maalivahti ja hän pelasi hienosti Espanjassa ennen Chelsea-siirtoaan. Kepalla on loistavat ominaisuudet ja olen vakuuttunut siitä, että hän onnistuu. Oli se sitten Chelseassa tai muualla.

– Kun sinulla on tuollaiset ominaisuudet, niin siinä vaiheessa se on vain ajan kysymys, kun kaikki muuttuu positiiviseksi.

Lähde: AS