Italialainen kohuhyökkääjä Mario Balotelli on neuvotellut siirrosta Mestaruussarjan Barnsleyyn, kertoo Sky Sports.

Balotelli, 30, edusti viime kaudella kotimaansa pääsarjassa Bresciaa, mutta hänen sopimuksensa purettiin, koska hän jätti useita harjoituksia väliin kesällä. Aiemmin urallaan hän on pelannut muun muassa Internazionalessa, Manchester Cityssä, AC Milanissa, Liverpoolissa ja Marseillessa.

Skyn mukaan Balotellin edustajat ovat käyneet keskusteluja Barnsleyn puheenjohtajien Chien Leen ja Paul Conwayn kanssa, mutta neuvottelut eivät ole edenneet pidemmälle.

Balotelli on viime aikoina harjoitellut Italian neljännellä sarjaportaalla pelaavan Franciacortan kanssa pitääkseen kuntoaan yllä. Aiemmin syksyllä häntä huhuttiin Watfordiin, joka tippui viime kauden päätteeksi Valioliigasta.

Barnsley on 11 kierroksen jälkeen Mestaruussarjassa 16:na. Joukkuetta edustaa myös Pikkuhuuhkajien kapteeni ja toppari Aapo Halme.