Manchester Unitedin entinen laitapuolustaja Denis Irwin sanoo, että Luke Shaw’n takareisivamma avaa massiivisen mahdollisuuden uudelle hankinnalle Alex Tellesille.

Portosta hankittu Telles on saanut tililleen vasta yhden ottelun Unitedin paidassa. Hiljattain hänen kerrottiin saaneen koronatartunnan, mutta tiistaina Brasilian jalkapalloliitto vahvisti, että tuorein koronatesti osoittautui negatiiviseksi.

– Se on nyt mahdollisuus hänelle saada jalka oven väliin, kun pelejä on tulossa. Joskus vasemman puolustajan paikan pystyy sementoimaan itselleen siten, että välttää loukkaantumiset, Irwin toteaa Unitedin verkkosivuilla.

– Emme ole nähneet häneltä kovin paljon puolustussuuntaan, mutta Valioliiga on kova liiga ja hän on laitapuolustaja, joten hänen pitää olla hyvä puolustamaan. Olemme kuitenkin jo nähneet hänen taitonsa hyökkäyssuuntaan siinä pelissä, jossa hän pelasi noin 70 minuutin ajan.

Tellesin, 27, keskitykset tekivät Irwiniin vaikutuksen PSG:tä vastaan. Mies pystyy jakamaan palloa tarkasti niin erikoistilanteissa kuin liikkeestäkin.

– Siitä ei ole epäilystäkään, että erikoistilanteissa hänestä tulee meille valtava voimavara. En aio verrata häntä David Beckhamiin, mutta näyttää siltä, että hänellä on fantastinen vasen jalka, joka pystyy keskittämään pallon voimalla. Kärkipelaajamme rakastavat päästä käsiksi sellaisiin palloihin.