Chelsean manageri Frank Lampard kertoo olevansa tietoinen hyökkääjänsä Olivier Giroud’n turhautumisesta peliajan vähenemisen takia. Giroud on väläytellyt toiveitaan siirtyä pois seurasta tammikuussa, mikäli minuutteja ei heru.

– Kauden alussa ajattelin edelleen, että voisin auttaa joukkuetta, mutta peliaikani on pudonnut merkittävästi. Joten sen on muututtava tai minun on tehtävä päätös, Giroud totesi Téléfootin haastattelussa.

Kesähankinta Timo Werner on vallannut ykköskärjen paikan Chelsean kokoonpanossa. Hänen takanaan Tammy Abraham on saanut säännöllisesti peliaikaa, mutta Lampardin mukaan Giroud’llekin löytyy rooli suunnitelmissa.

– Minulle hän on valtava osa joukkuetta ja tiedän hänen olevan tärkeä jatkossakin. Haluan Olin pysyvän, koska hän saa pelata ja olen hyvissä väleissä hänen kanssaan, Lampard sanoo lehdistötilaisuudessa Mestarien liigan Rennes-kohtaamisen alla.

– Keskustelen mielelläni hänen kanssaan, jos hänestä asiat tuntuu menevän eri suuntaan.

Viime kaudella Giroud iski mukavat kahdeksan maalia 18 otteluun Valioliigassa. Tällä kaudella hän on kuitenkin saanut vain vähän reilut puoli tuntia peliaikaa liigaotteluissa. Mestarien liigassa hän on päässyt kertaalleen vaihdosta kentälle Rennesiä vastaan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa.