Tottenhamin päävalmentaja José Mourinho sanoo, että joukkue joutuu pelaamaan ilman luottotoppariaan Toby Alderweireldia ainakin kaksi viikkoa.

Belgialaispuolustaja joutui viime lauantaina jättämään Spursin 2-0-voittoon päättyneen ottelun Manchester Cityä vastaan kesken nivusvamman takia. Alderweireld, 31, on pelannut tällä kaudella kymmenen ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

– Tobylla on lihasvamma, mutta se ei ole niin paha kuin aluksi luulimme, sanoi Mourinho keskiviikkona Football Londonin mukaan.

– Hän saa toipua rauhassa, mutta ei siihen kuukautta mene, kuten heti alkuun ajattelimme. Sanoisin, että siinä menee 2-4 viikkoa, mutta huomenna hän ei pelaa [Eurooppa-liigassa Ludogoretsia vastaan].

– Hän pelasi parasta jalkapalloaan ja me kaipaamme häntä, mutta taistelemme niillä pelaajilla, jotka meillä on käytettävissä.

Tottenham kohtaa seuraavan parin viikon aikana Ludogoretsin (26.11.), Chelsean (29.11.), LASK Linzin (3.12.) ja Arsenalin (5.12.). Koko loppuvuoden aikana Spursilla on ohjelmassaan kaikkiaan 11 peliä.