Arsenal varmisti torstaina paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, kun se voitti norjalaisen Molden vieraissa 3-0.

#UEL

Kotijoukkue aloitti pelin pirteästi ja loi ottelun ensimmäiset maalipaikat, mutta Arsenalin maalivahti Rúnar Alex Rúnarsson selvisi vähin töin.

Reilun kymmenen minuutin jälkeen Arsenal sai ensimmäisen vetonsa, kun Reiss Nelson haki rangaistusalueella jalkansa vapaaksi ja laukoi kohti etukulmaa. Molde-vahti Andreas Linde torjui kuitenkin varmasti.

Hetkeä myöhemmin Moldella oli tuhannen taalan paikka toisessa päädyssä. Sheriff Sinyanilla oli enää tyhjä maali edessään, mutta tilanteeseen liukunut gambialaispuolustaja osui pallooon heikosti, ja peliväline lähti kohti Rúnarssonia. Kaiken lisäksi Sinyan jatkoi liukuaan jalkoväli edellä tolppaan.

Arsenal lisäsi kaasua avausjakson edetessä, mutta lontoolaisten sihti oli useaan otteeseen pahasti hukassa.

Tauolle mentäessä Moldella oli kuusi maalintekoyritystä ja Arsenalilla kahdeksan.

Tykkimiehet aloitti toisen puolikkaan ryminällä, kun Nicolas Pépén tulinen kuti osui ylärimaan. Vain minuuttia myöhemmin hän vei vieraat johtoon. Pépé otti boksissa keskityksen haltuun ja talletti pallon hallitusti verkkoon. Viime viikonloppuna Pépé oli esillä negatiivisemmassa valossa, kun hän sai suoran punaisen kortin. 0-1.

9 - Nicolas Pépé has been directly involved in nine goals in his 10 UEFA Europa League games for Arsenal (5 goals & 4 assists), netting in each of his last three appearances in the competition. Redemption. #MOLARS

Eddie Nketiah luuli jo tuplanneensa Arsenalin johdon 53. minuutilla, kun hän laittoi irtopallon lähietäisyydeltä sisään, mutta englantilaishyökkääjä oli paitsiossa, joten osuma hylättiin.

Arsenalin toinen osuma syntyi lopulta 55. minuutilla. Joe Willockin nappikeskitys löysi maalin edustalta Nelsonin, joka pisti pelivälineen pussiin. 0-2.

4 - All four of Reiss Nelson's goals for Arsenal have come in different competitions (UEFA Europa League, Premier League, FA Cup & League Cup). Variety. #MOLARS

Illan viimeinen maali syntyi 83. minuutilla. Osumasta vastasi Folarin Balogun, joka ehti hädin tuskin juosta kentälle ennen maaliaan. Toista otteluaan ykkösmiehistössä pelannut Balogun käännähti pallon kanssa rangaistusalueella ja laukoi sen keskeltä sisään. 0-3.

Arsenal on nyt voittanut kaikki neljä lohkopeliään, yhteismaalein 12-2.