Tottenham voitti torstaina bulgarialaisen Ludogoretsin 4-0 Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
𝗧𝗘𝗔𝗠 𝗡𝗘𝗪𝗦 🗒️ Hart, Doherty, Sanchez, Tanganga, Davies (C), Winks, Ndombele, Dele, Lucas, Bale, Vinicius.

📱 @WilliamHill latest (18+)
bit.ly/MatchOdds68

#UEL ⚪️ #COYS

PFC Ludogorets 1945

@Ludogorets1945
⚽ Ludogorets' line - up vs Tottenham Hotspur

#Tottenham #Ludogorets #TottenhamLudogorets #UEL @EuropaLeague

Lontoolaiset ottivat ottelun komentoonsa heti aloitusvihellyksestä. Ludogorets sai lähinnä seurata vierestä, kun Tottenham pelasi jalkapalloa.

Spursin painostus palkittiin lopulta 16. minuutilla. Dele Allin läpisyöttö tavoitti pienen tuurin avittamana Carlos Viníciusin, joka harhautti maalivahdin väärään kulmaan samalla, kun painoi pallon sisään. Lokakuussa Tottenhamiin liittynyt brassihyökkääjä avasi samalla maalitilinsä uudessa seurassaan. 1-0.

Sama kaksikko oli asialla myös varttia myöhemmin Tottenhamin toisessa maalissa. Ludogoretsin maalivahti Plamen Iliev torjui Tanguy Ndombelen laukauksen, mutta irtopallo tuli Allille, joka vei veräjänvartijan täysin kahville. Alli esitti laukovansa pallon ensikosketuksellaan sisään, mutta syöttikin sen juonikkaasti Viníciusille, joka sai viimeistellä tyhjään maaliin. 2-0.

Squawka

@Squawka
Spurs 2-0 Ludogorets HT:

Shots: 14-0

A bit one-sided...

Illan komein osuma syntyi 63. minuutilla Harry Winksin jalasta. Hän sai pallon sivurajaheitosta ja täräytti kaikkien yllätykseksi pallon keskikentältä yläriman kautta sisään. Winksin virnuilu ei paljastanut, oliko kyseessä tarkka-ampujan osuma vai harvinaisen komeasti karannut keskitys. 3-0.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
*𝟱𝟲 𝗬𝗔𝗥𝗗𝗦 🤯

#UEL ⚪️ #COYS

Kymmenen minuuttia myöhemmin Lucas Moura latoi loppulukemat taululle. Tottenham riisti pallon syvällä Ludogoretsin puoliskolla ja iski nopeasti. Lopuksi Vinícius tarjoili pelivälineen vierelleen Mouralle, joka antoi oikean jalkansa puhua. 4-0.

Tottenham on kerännyt neljästä lohkopelistään yhdeksän pistettä. Se on tasapisteissä kärkijoukkue Royal Antwerpin kanssa, mutta hävityn keskinäisen ottelun takia toisena. LASK Linz on kuuden pisteen voimin kolmantena ja viimeisenä on yhä pisteittä oleva Ludogorets.